MUNKATÁRSAK

A munka szerteágazó jellege különböző szakemberek bevonását igényli. 
Építész tervezői munkámat Körmöczi Ernő statikus segíti, akivel régóta dolgozunk együtt a templommal kapcsolatban  korábban szükségessé vált munkálatokon. Ő volt többek között a Szent István téri ipari műemlék víztorony felújításának egyik főszereplője. 
Az épület tetőszerkezetének állapotát Muka István vizsgálta.
A megelőző műszeres vizsgálatokat Sipos György, az SZTE tudományos munkatársa, Katona Orsolya doktorandusz és Fiala Károly az ATIKÖVIZIG osztályvezető munkatársa végezte.
A megelőző vizsgálatok során tapasztaltak alapján a KÖH munkatársával, Petvai Ferenccel egyetértésben meghívtam a "csapatba" Szarka Józsefet a Móra Ferenc Múzeum régészeti osztályvezetőjét valamint Dr. Horváth Ferenc egyetemi docenst, az SZTE régészeti tanszékéről.
A munkálatok természetesen további kollegák bevonását igénylik.
Mellettük nyilvánvalóan nem feledkezhetek meg templomunk agilis kántorjáról, Aranyosi Vitéz Gellértről sem, aki szintén nagy elkötelezettséggel és lendülettel vesz részt a nem mindennapi munkában, nagyban segítve ezzel templomunk plébánosának, Artur Prenkiewicz Atyának is, aki - mint a lengyelek a történelemben mindig - barátként mellettünk áll és támogat minket.